Συσκευές & Αξεσουάρ
Cream of mushroom soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
button mushrooms cut into halves400 g
-
water500 - 550 g
-
milk200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
plain flour50 g
-
salt (optional)½ tsp
-
pouring (whipping) cream50 g
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
cream cheese (optional)40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
573.9 mg
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
742.6 kJ /
176.8 kcal
Λιπαρά
10.3 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Υδατάνθρακες
12.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried carrot and ginger soup
40min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Sourdough soup (White borscht)
96h 30min
Sauerkraut soup
50min
Versatile smooth soup
45min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1h
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Spiced meatball soup (Bakso)
2h 25min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4h 15min