Dorsz na parze z ryżem i szpinakiem w sosie cytrynowym

Dorsz na parze z ryżem i szpinakiem w sosie cytrynowym

4.0 190 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • cytryny ekologicznej
    ½
  • ryżu basmati
    250 g
  • wody
    1000 g
  • soli plus dodatkowa ilość do oprószenia ryby
    1 ¾ łyżeczki
  • liści szpinaku, świeżych
    200 - 250 g
  • czosnku, granulowanego
    ½ - 1 łyżeczka
  • filetów z dorsza, bez skóry (4 filety, ok. 150 g każdy)
    600 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    150 g
  • skrobi ziemniaczanej
    ½ łyżeczki
    ½ łyżeczki skrobi kukurydzianej
  • pieprzu białego, mielonego
    ¼ - ½ łyżeczki
    ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 463 kcal / 1938 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 739 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων