Dorsz na parze z ryżem i szpinakiem w sosie cytrynowym

Dorsz na parze z ryżem i szpinakiem w sosie cytrynowym

4.0 198 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • ½ cytryny ekologicznej
  • 250 g ryżu basmati
  • 1000 g wody
  • 1 ¾ łyżeczki soli plus dodatkowa ilość do oprószenia ryby
  • 200 - 250 g liści szpinaku, świeżych
  • ½ - 1 łyżeczka czosnku, granulowanego
  • 600 g filetów z dorsza, bez skóry (4 filety, ok. 150 g każdy)
  • 150 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • ½ łyżeczki skrobi ziemniaczanej
    ½ łyżeczki skrobi kukurydzianej
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
    ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 463 kcal / 1938 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 739 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων