Συσκευές & Αξεσουάρ
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Chapatis
-
chapati flour plus extra for dusting250 g
-
water170 g
-
vegetable oil plus extra for greasing10 g
Curry
-
rapeseed oil20 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
red chilli washed, halved, deseeded if desired (optional)1
-
cumin seeds2 tsp
-
curry powder to taste (see tip)1 - 3 tsp
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), washed, peeled, cut in pieces (3 cm, see tip)600 g
-
tomato purée60 g
-
water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 tsp
-
fresh spinach leaves washed, cut in smaller pieces180 g
-
frozen peas defrosted100 g
-
ground black pepper¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 160 g
Νάτριο
0.1 mg
Πρωτεΐνη
6.3 g
Θερμίδες
912 kJ /
216 kcal
Λιπαρά
4.7 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Love at First Bite
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIndian Vegetable Curry
50 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Palak Paneer
45 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Vegan Burgers
45 Min