Vongole veraci su crostoni di pane

Vongole veraci su crostoni di pane

5.0 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di vongole veraci pulite e spurgate
    600 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • peperoncino piccante fresco o secco
    1
  • di acqua
    500 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di olive taggiasche denocciolate
    40 g
  • di vino bianco secco
    100 g
  • di pane di Altamura (tipo pugliese) (circa 50 g a fetta)
    8 fette

Διατροφή ανά 4 porzioni

Θερμίδες 2003 kcal / 8380 kJ
Πρωτεΐνη 96 g
Λιπαρά 62.6 g
Υδατάνθρακες 281.5 g
Φυτικές ίνες 14.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων