Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive

Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive

4.7 235 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • filetti di acciuga sott'olio
    2
  • di seppioline pulite
    300 g
  • di calamari interi piccoli puliti
    300 g
  • di polpa di pomodoro
    600 g
  • di vino bianco secco
    150 g
  • di olive taggiasche denocciolate a metà
    50 g
  • di capperi sotto sale dissalati
    20 g
  • di pane abbrustolite
    8 fettine
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico

Διατροφή ανά 4 porzioni

Θερμίδες 1971 kcal / 8247 kJ
Πρωτεΐνη 122.1 g
Λιπαρά 55.3 g
Υδατάνθρακες 262.7 g
Φυτικές ίνες 20.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων