Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta

Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta

2.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • spicchi di aglio
    3
  • di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3 cm)
    500 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di cipolla a metà
    150 g
  • di farina
    10 g
  • di cubetti di prosciutto crudo
    70 - 80 g
  • di paprika dolce
    1 cucchiaio
  • di brodo di carne
    350 g
  • dado per brodo vegetale
    1
  • di verdure miste surgelate
    600 - 700 g
  • uova sode (προαιρετικό πεδίο) tagliate in quarti
    4

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 611 kcal / 2557 kJ
Πρωτεΐνη 41.8 g
Λιπαρά 28.7 g
Υδατάνθρακες 13.8 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Νάτριο 1026.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων