Scorfano con pomodori, carote e riso

Scorfano con pomodori, carote e riso

4.6 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Pesce
  • di scorfano in filetti (3 pezzi circa)
    1600 g
  • di pomodorini a metà
    300 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • pepe macinato
    2 pizzichi
  • spicchi di aglio
    2
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    100 g
  • di succo di limone
    40 g
Riso
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di carota tagliato a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di foglie di prezzemolo fresco
    10 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di cipolla in quarti
    200 g
  • di riso basmati
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di acqua
    580 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 584 kcal / 2442 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 3 g
Νάτριο 1171 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων