Scorfano con pomodori, carote e riso

Scorfano con pomodori, carote e riso

4.6 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Pesce
  • 1600 g di scorfano in filetti (3 pezzi circa)
  • 300 g di pomodorini a metà
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi pepe macinato
  • 2 spicchi di aglio
  • 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di succo di limone
Riso
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di carota tagliato a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di foglie di prezzemolo fresco
  • 2 spicchi di aglio
  • 200 g di cipolla in quarti
  • 300 g di riso basmati
  • 1 cucchiaino di sale
  • 580 g di acqua

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 584 kcal / 2442 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 3 g
Νάτριο 1171 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων