Empanadas de bondiola a la barbacoa

Empanadas de bondiola a la barbacoa

4.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
15 unidades

Υλικά

Relleno
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de cebolla en octavos
    350 g
  • de cebolla de verdeo en trozos (reservar la parte verde y tierna de los tallos)
    150 g
  • de bondiola de cerdo en cubos (aprox. de 2 cm)
    800 g
  • de cerveza negra
    150 g
  • de salsa barbacoa
    60 g
  • granos de pimienta blanca
    5
  • de azúcar moreno oscuro
    30 g
  • de ají molido
    1 cucharadita
  • de sal
    2 pellizcos
  • manzana pelada, sin semillas y cortada en cubitos
    1
Armado
  • tapas de empanadas (hojaldradas o criollas)
    15
  • huevo batido
    1

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 174 kcal / 728 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων