Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)

Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)

4.6 125 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Pesto di prezzemolo
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di nocciole
    30 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο) senz'anima
    ¼
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate gambi e foglie, lavati
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
Farro perlato
  • di farro perlato
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di acqua
    550 g
Sugo di pomodorini e gamberi
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • pomodori ciliegino a metà
    8 - 10
  • di gamberi crudi sgusciati e puliti
    500 g
  • di vino bianco secco
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 442.8 kcal / 1852.5 kJ
Πρωτεΐνη 22.5 g
Λιπαρά 23.6 g
Υδατάνθρακες 37.4 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.9 g
Νάτριο 501.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων