Baccalà alla mediterranea

Baccalà alla mediterranea

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di cipolle dorate in 8 spicchi
    200 g
    200 g di cipolle rosse
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di patate pelate e a fette (7 mm)
    350 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    20 g
  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
    600 g
  • di pangrattato
    2 cucchiai
  • spicchio di aglio
    1
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di sale
    5 g
  • di olive denocciolate
    50 g
  • di origano secco
    ½ cucchiaino
  • di olive taggiasche denocciolate
    80 g
  • di capperi
    20 - 30 g
  • di origano secco
    1 - 2 rametti

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 282.8 kcal / 1183.3 kJ
Πρωτεΐνη 24.4 g
Λιπαρά 13.5 g
Υδατάνθρακες 16.9 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 505.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων