
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grisons barley soup
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onion cut into halves80 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
leek white part only, cut into pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch" or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)100 g
-
unsalted butter30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish½ bunch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
286.1 kcal /
1196.8 kJ
Πρωτεΐνη
9.8 g
Λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
25.1 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.3 g
Νάτριο
116.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Hug in a mug" chicken soup
30min
Creamy chicken cauliflower soup
40min
Blended mixed vegetable soup
45min
Chicken and sweet corn soup
30min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Minestrone
40min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Pumpkin soup
30min
Chicken laksa
30min
Vegetable soup
35min
Chunky mixed vegetable soup
50min