Grisons barley soup

Grisons barley soup

4.4 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • onion cut into halves
    80 g
  • carrot cut into pieces (3 cm)
    60 g
  • leek white part only, cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • celeriac peeled and cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch" or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)
    100 g
  • unsalted butter
    30 g
  • pearl barley
    80 g
  • water
    900 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    2 tsp
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish
    ½ bunch

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 286.1 kcal / 1196.8 kJ
Πρωτεΐνη 9.8 g
Λιπαρά 17.3 g
Υδατάνθρακες 25.1 g
Φυτικές ίνες 5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.3 g
Νάτριο 116.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων