Panzanella ai frutti di mare e gamberi

Panzanella ai frutti di mare e gamberi

4.7 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • di olio extravergine di oliva
    35 - 40 g
  • di aceto di vino bianco
    30 g
  • di sale
    3 pizzichi
  • di acqua
    500
  • di erbe aromatiche fresche miste a piacere
    1 mazzetto
  • di calamari ad anelli
    200 g
  • di pane toscano raffermo, a tocchetti
    120 g
  • di gamberetti sgusciati e puliti
    200 g
  • di acciughe sott'olio sgocciolate e tritate
    2 filetti
  • di capperi sott'aceto sgocciolati e tritati
    5 g
  • di cipolla rossa di Tropea a fette sottili
    40 g
  • di pomodori datterino in quarti
    180 g
  • di basilico fresco spezzate
    3 - 4 foglie

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 550 kcal / 2301 kJ
Πρωτεΐνη 37.8 g
Λιπαρά 24.2 g
Υδατάνθρακες 43.2 g
Φυτικές ίνες 4.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων