
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Mushroom Bowls
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh button mushrooms sliced250 g
-
quinoa300 g
-
olive oil60 g
-
rice vinegar30 g
-
soy sauce80 g
-
sesame oil40 g
-
toasted sesame seeds2 tsp
-
onions cut in wedges220 g
-
carrots sliced (1-2 cm)130 g
-
garlic clove1
-
water750 g
-
salt1 tsp
-
red onion½ - 1
-
cucumber150 g
-
cherry tomatoes12
-
asparagus100 g
-
tinned sweetcorn160 g
-
fresh baby spinach to taste120 - 150 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
636 kcal /
2662 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
75 g
Φυτικές ίνες
11 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.5 g
Νάτριο
1542 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Go Green, Feel Good
71 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 Min