Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry

Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry

3.1 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • yellow split peas
    150 g
  • garlic cloves halved
    2
  • olive oil
    20 g
  • onions cut in wedges
    200 g
  • ground cumin
    3 tsp
  • ground coriander
    3 tsp
  • garam masala
    1 tsp
  • ground turmeric
    1 tsp
  • ground cardamom
    ½ tsp
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • water plus extra for soaking
    200 g
  • aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
    300 - 350 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh coriander leaves roughly chopped
    5 g

Διατροφή ανά 4 portions

Θερμίδες 1018.8 kcal / 4262.6 kJ
Πρωτεΐνη 48.5 g
Λιπαρά 26.2 g
Υδατάνθρακες 123.2 g
Φυτικές ίνες 62.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.1 g
Νάτριο 2412.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων