Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric

Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric

4.3 78 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • dairy-free milk of choice (unsweetened)
    80 g
  • dairy-free spread (eg. dairy-free margarine)
    50 g
  • caster sugar
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • olive oil
    1 tsp
  • white button mushroom, fresh halved
    200 g
  • garam masala
    1 Tbsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • chilli powder
    ½ tsp
  • ground turmeric
    ¼ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 253.7 kcal / 1061.6 kJ
Πρωτεΐνη 7.7 g
Λιπαρά 18.9 g
Υδατάνθρακες 17.5 g
Φυτικές ίνες 6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 1209.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων