Moscardini alla busara sottovuoto

Moscardini alla busara sottovuoto

4.2 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
2 porzioni

Υλικά

  • di cipolla dorata a fette grosse
    70 g
  • di burro
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • di aglio in polvere
    1 pizzico
  • di peperoncino in polvere
    1 pizzico
  • di moscardini piccoli, puliti
    400 g
  • di Cognac
    20 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    80 g
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di cannella in polvere
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    1500 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 326.5 kcal / 1365.5 kJ
Πρωτεΐνη 22.7 g
Λιπαρά 20.7 g
Υδατάνθρακες 6.9 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.4 g
Νάτριο 403.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων