Impepata di cozze con salsa al burro bianco

Impepata di cozze con salsa al burro bianco

3.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Salsa al burro bianco
  • scalogni a metà
    3
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di aceto bianco
    30 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di burro freddissimo, a pezzi
    280 g
Cozze
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino fresco
    ½
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di cozze pulite
    1000 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di vino bianco
    150 g
  • di acqua
    100 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 862.5 kcal / 3609 kJ
Πρωτεΐνη 30.8 g
Λιπαρά 75.3 g
Υδατάνθρακες 13.7 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 36.9 g
Νάτριο 739.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων