Impepata di cozze con salsa al burro bianco

Impepata di cozze con salsa al burro bianco

3.7 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Salsa al burro bianco
  • 3 scalogni a metà
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di aceto bianco
  • 50 g di vino bianco
  • 280 g di burro freddissimo, a pezzi
Cozze
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • ½ peperoncino fresco
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di cozze pulite
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 150 g di vino bianco
  • 100 g di acqua

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 739.2 mg
Πρωτεΐνη 30.8 g
Θερμίδες 3609 kJ / 862.5 kcal
Λιπαρά 75.3 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 36.9 g
Υδατάνθρακες 13.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων