
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot gazpacho with horseradish créme
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Beetroot gazpacho
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)300 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water500 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice2 tbsp
-
water chilled100 g
-
sea salt to taste
-
ground white pepper to taste
Horseradish créme
-
natural yoghurt100 g
-
ground horseradish jarred1 - 2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
156.2 kcal /
656.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
17 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.6 g
Νάτριο
551 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Soups for all seasons
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood and corn chowder
40 λεπτ.
Steamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Goulash soup
2ωρ. 35 λεπτ.
Chunky mixed vegetable soup
50 λεπτ.
Broccoli almond soup
30 λεπτ.
Broccoli soup with sage oil
30 λεπτ.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1ωρ. 15 λεπτ.
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1ωρ. 5 λεπτ.
Broccoli and blue cheese soup
25 λεπτ.
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 λεπτ.
Beef and coconut soup
30 λεπτ.
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 λεπτ.