Beetroot gazpacho with horseradish créme

Beetroot gazpacho with horseradish créme

3.7 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Beetroot gazpacho
  • raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • water
    500 g
  • Lebanese cucumber cut into pieces
    1
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    1 - 2
  • natural yoghurt
    250 g
  • lemon juice
    2 tbsp
  • water chilled
    100 g
  • sea salt to taste
  • ground white pepper to taste
Horseradish créme
  • natural yoghurt
    100 g
  • ground horseradish jarred
    1 - 2 tbsp
  • fresh chives finely chopped, to serve
    1 - 1 ½ tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 156.2 kcal / 656.2 kJ
Πρωτεΐνη 7.9 g
Λιπαρά 5.1 g
Υδατάνθρακες 17 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.6 g
Νάτριο 551 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων