
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot gazpacho with horseradish créme
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Beetroot gazpacho
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)300 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water500 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice2 tbsp
-
water chilled100 g
-
sea salt to taste
-
ground white pepper to taste
Horseradish créme
-
natural yoghurt100 g
-
ground horseradish jarred1 - 2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
156.2 kcal /
656.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
17 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.6 g
Νάτριο
551 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Soups for all seasons
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn and chicken laksa
40 λεπτ.
Sweetcorn and potato chowder
40 λεπτ.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1ωρ. 30 λεπτ.
Pea and lettuce soup with scallops
45 λεπτ.
Wonton soup
1ωρ.
Thai green broccoli and spinach soup
25 λεπτ.
Sourdough soup (White borscht)
96ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Cheat's chicken shoyu ramen
40 λεπτ.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 λεπτ.