Karmelizowane bakłażany z sosem tahini i granatem

Karmelizowane bakłażany z sosem tahini i granatem

4.2 44 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 porcje

Υλικά

  • 400 g wody
  • 2 bakłażany średnie (250-300 g każdy)
  • 1 łyżka ziaren sezamu, białego
  • 200 g jogurtu naturalnego
  • 20 - 25 g pasty tahini (patrz wskazówka)
  • skórka otarta z ½ limonki ekologicznej, bez białych błonek
  • 5 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
  • 5 g miodu, płynnego plus 2 łyżki
    5 g syropu z agawy, plus 2 łyżki
  • 4 łyżki sosu sojowego
  • 1 - 2 łyżki oleju do smażenia
  • pestki z 1 granatu do podania
  • kolendra, świeża tylko liście, do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 471.8 kcal / 1974 kJ
Πρωτεΐνη 14.6 g
Λιπαρά 24.1 g
Υδατάνθρακες 59.6 g
Φυτικές ίνες 18.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.1 g
Νάτριο 1838.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων