Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese

Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese

4.0 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Salmone
  • limone la scorza (senza la parte bianca) e il succo
    1
  • di acqua
    1450 g
  • di filetti di salmone fresco (4x150 g, spessore 3 cm)
    600 g
  • di sale
    4 pizzichi
  • di pepe bianco macinato
    4 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
Salsa bernese
  • di dragoncello fresco foglioline e rametti
    4 - 5 rametti
  • di scalogno a pezzi
    80 g
  • di aceto di vino bianco
    80 g
  • di burro a pezzi
    180 g
  • tuorli d'uovo
    4
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 730.5 kcal / 3056.5 kJ
Πρωτεΐνη 31.2 g
Λιπαρά 65.6 g
Υδατάνθρακες 4.3 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 24.4 g
Νάτριο 1192.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων