Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson

Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson

3.9 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de carotte
    80 g
  • de panais
    80 g
  • de céleri branche
    80 g
  • de parmesan
    50 g
  • d'oignons rouges coupés en deux
    120 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de riz spécial risotto
    200 g
  • de vin blanc
    120 g
  • d'eau
    680 g
  • de bouillon
    1 cube
  • de sel
    5 pincées
  • de poivre moulu
    5 pincées
  • de beurre mou
    20 g
  • jus de citron
    10 g
  • de filets de poisson blanc type bar, cabillaud ou merlan...
    600 g
  • de persil frais ciselé pour la finition
    1 brin

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 517.4 kcal / 2164.6 kJ
Πρωτεΐνη 39 g
Λιπαρά 15.3 g
Υδατάνθρακες 50.1 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 404.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων