Ratatouille Galette

Ratatouille Galette

5.0 12 βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Pastry
  • unsalted butter diced, cold
    150 g
  • plain flour plus extra for dusting
    300 g
  • water, cold
    90 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Topping
  • courgettes unpeeled, ends removed (see tip)
    350 g
  • plum tomatoes (see tip)
    350 g
  • sun-dried tomatoes in oil drained (approx. 1 x 280 g jar)
    190 g
  • water
    30 g
  • fresh chives finely sliced
    10 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • sea salt flakes
    2 - 3 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • Parmesan cheese, grated
    60 g
  • milk for glazing
  • fresh basil leaves for garnishing
    10

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 507.9 mg
Πρωτεΐνη 11.1 g
Θερμίδες 1581.2 kJ / 377.9 kcal
Λιπαρά 18.5 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.1 g
Υδατάνθρακες 45.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων