Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato

Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato

4.7 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
1 porzione

Υλικά

  • di riso selvaggio
    50 g
  • di cipolla
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di funghi freschi affettato
    100 g
  • di porro affettato
    40 g
  • di burro vegetale, senza lattosio
    30 g
  • di acqua + q.b tiepida per ammollo
    150 g
  • di latte di cocco
    150 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di origano secco
    1 cucchiaino
  • di sale
    ¼ cucchiaino
  • di pepe macinato
    ¼ cucchiaino
  • prezzemolo fresco per guarnire
  • lime preferibilmente biologico, a spicchi
    ½
  • pane tostato, a fette, per servire

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 702.6 kcal / 2939.8 kJ
Πρωτεΐνη 15.7 g
Λιπαρά 38.8 g
Υδατάνθρακες 62.5 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 24.9 g
Νάτριο 626.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων