Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato

Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato

4.7 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
1 porzione

Υλικά

  • 50 g di riso selvaggio
  • 30 g di cipolla
  • 1 spicchio di aglio
  • 100 g di funghi freschi affettato
  • 40 g di porro affettato
  • 30 g di burro vegetale, senza lattosio
  • 150 g di acqua + q.b tiepida per ammollo
  • 150 g di latte di cocco
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • ¼ cucchiaino di sale
  • ¼ cucchiaino di pepe macinato
  • prezzemolo fresco per guarnire
  • ½ lime preferibilmente biologico, a spicchi
  • pane tostato, a fette, per servire

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 626.9 mg
Πρωτεΐνη 15.7 g
Θερμίδες 2939.8 kJ / 702.6 kcal
Λιπαρά 38.8 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 24.9 g
Υδατάνθρακες 62.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων