Cous cous di mare freddo

Cous cous di mare freddo

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cozze fresche pulite
    300 g
  • di vongole, fresche e pulite
    300 g
  • di polpo fresco solo i tentacoli (vedere consigli)
    200 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    5 - 6 rametti
  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino piccante fresco senza semi
    ½
    1 pezzettino di peperoncino secco piccante
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • pomodorini privati della buccia e tagliati a metà
    5 - 6
  • di acqua
    600 g
  • di vino bianco
    70
  • di sale
    5 g
  • di gamberetti sgusciati
    250 g
  • di calamari freschi tagliati a striscioline
    250 g
Cous cous
  • di cous cous precotto
    300 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    15 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 564.3 kcal / 2361 kJ
Πρωτεΐνη 35.5 g
Λιπαρά 19.3 g
Υδατάνθρακες 64.3 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 661.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων