Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola

Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • albumi
    2
  • di semi di lino
    25 g
  • di Emmental a pezzi
    130 g
  • tuorli d'uovo
    2
  • di quark
    100 g
  • di sale
    ¾ cucchiaino
  • di pepe macinato
    5 pizzichi
  • di panna acida (30% di grassi)
    100 g
  • di crema di rafano
    15 g
  • di salmone affumicato a pezzi di 2-3 cm
    50 g
  • di funghi freschi a fette sottili
    50 g
  • di aneto fresco senza gambi
    ½ mazzetto
  • di rucola
    20 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    2 cucchiaini

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 581.2 kcal / 2431.5 kJ
Πρωτεΐνη 37.4 g
Λιπαρά 42.7 g
Υδατάνθρακες 13.5 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 20.5 g
Νάτριο 1146.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων