Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi

Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi

4.5 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • spicchi di aglio mondati
    2
  • di funghi champignon puliti e a fette
    400 g
  • di olio di oliva
    40 g
  • filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
    8
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato fresco + q.b.
    1 pizzico
  • di vino bianco
    100 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 585.7 kcal / 2450.7 kJ
Πρωτεΐνη 53.9 g
Λιπαρά 36.3 g
Υδατάνθρακες 5.9 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.6 g
Νάτριο 1791.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων