
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆腐鮮蝦蕎麥湯麵
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份
Υλικά
舒肥蝦仁
-
水2000 克
-
去殼蝦仁170 克
-
鹽¼ 茶匙
-
小蘇打粉2 小撮
湯底
-
新鮮香菇 ,切片30 克
-
薑 ,切絲2 克
-
昆布柴魚高湯 ,(詳見要訣)1000 克
-
清酒1 大匙
-
醬油20 克
-
味醂20 克
-
鹽1 茶匙
-
板豆腐 ,切丁(約1公分)120 克
煮麵和組裝
-
水1600 克
-
蕎麥麵200 克
-
青蔥 ,切蔥花1 支
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 2 人份
Θερμίδες
1079.5 kcal /
4516.8 kJ
Πρωτεΐνη
68.4 g
Λιπαρά
15.1 g
Υδατάνθρακες
160.3 g
Φυτικές ίνες
9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Νάτριο
6339.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

養肌補帖
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν