豆腐鮮蝦蕎麥湯麵

豆腐鮮蝦蕎麥湯麵

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份

Υλικά

舒肥蝦仁
  • 2000 克
  • 去殼蝦仁
    170 克
  • ¼ 茶匙
  • 小蘇打粉
    2 小撮
湯底
  • 新鮮香菇 ,切片
    30 克
  • ,切絲
    2 克
  • 昆布柴魚高湯 ,(詳見要訣)
    1000 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 醬油
    20 克
  • 味醂
    20 克
  • 1 茶匙
  • 板豆腐 ,切丁(約1公分)
    120 克
煮麵和組裝
  • 1600 克
  • 蕎麥麵
    200 克
  • 青蔥 ,切蔥花
    1 支

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 2 人份

Θερμίδες 1079.5 kcal / 4516.8 kJ
Πρωτεΐνη 68.4 g
Λιπαρά 15.1 g
Υδατάνθρακες 160.3 g
Φυτικές ίνες 9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 6339.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων