
Συσκευές & Αξεσουάρ
Patatas Bravas with Aioli
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves4
-
Dijon mustard½ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)3 Tbsp
-
apple cider vinegar1 Tbsp
-
salt plus ½ tsp, or to taste1 pinch
-
red onions quartered60 g
-
olive oil10 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 - 850 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
329.8 mg
Πρωτεΐνη
5.7 g
Θερμίδες
1508 kJ /
360.7 kcal
Λιπαρά
19.4 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.6 g
Υδατάνθρακες
43.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant-based Around the World
15 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Curry Noodles
25 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Palak Paneer
45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 Std.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min