Συσκευές & Αξεσουάρ
Satay Tofu Kebabs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
crunchy peanut butter150 g
-
fresh coriander leaves plus extra roughly chopped for garnishing10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
water40 g
-
light soy sauce15 g
-
limes freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving3
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
garlic clove1
-
firm tofu patted dry, cut in pieces (4 cm)500 g
-
red onions cut in wedges100 g
-
courgettes cut in pieces (4 cm)150 g
-
cherry tomatoes100 g
-
button mushrooms halved if large120 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
170.7 mg
Πρωτεΐνη
31 g
Θερμίδες
1924.7 kJ /
460 kcal
Λιπαρά
30.5 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
26.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Plant-based Around the World
15 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIndian Vegetable Curry
50min
Star Burgers
20h 5min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min
Dill Stuffed Peppers
5min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Palak Paneer
45min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Vegan Bolognese
50min
Vegan Burgers
45min
Vegetarian Medallions
1h 10min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1h