
Συσκευές & Αξεσουάρ
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
butternut squash peeled if desired, cut in pieces (4 cm)500 g
-
carrots peeled, cut in pieces (4 cm)150 g
-
vegetable oil plus 30 g1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt3 tsp
-
green cardamom pods7
-
poppy seeds1 ½ tsp
-
cloves2
-
brown onions quartered250 g
-
raw cashew nuts50 g
-
blanched almonds50 g
-
bay leaf1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves3
-
fresh green chilli halved, deseeded if desired1
-
ground turmeric½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
water1000 g
-
basmati rice220 g
-
cumin seeds2 tsp
-
tinned coconut milk400 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
551.1 kcal /
2305.6 kJ
Πρωτεΐνη
10.2 g
Λιπαρά
23.6 g
Υδατάνθρακες
79 g
Φυτικές ίνες
9.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.5 g
Νάτριο
1250.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant-based Around the World
15 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPuy Lentil Dip
45 Min
Aubergine Bhurta
30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 Std.
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Palak Paneer
45 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min