Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad

Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad

4.9 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • dried chickpeas
    200 g
  • water for soaking
  • raw beetroot peeled, cut in pieces (4 cm)
    300 g
  • onions quartered
    150 g
  • olive oil
    50 g
  • ground cumin
    2 tsp
  • breadcrumbs
    70 g
  • tahini
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    2 ½ tsp
  • blanched almonds
    30 g
  • red wine vinegar
    15 g
  • sugar
    1 tsp
  • fresh mint leaves roughly chopped
    60 g
  • cherry tomatoes halved
    300 g
  • pomegranate seeds
    70 g
  • pitta breads for serving (see tip)
    6
  • houmous for serving (see tip)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 591.5 kcal / 2474.6 kJ
Πρωτεΐνη 16.6 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 69.1 g
Φυτικές ίνες 12.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 1318.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων