Jajka faszerowane à la caprese

Jajka faszerowane à la caprese

3.8 182 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
12 sztuk

Υλικά

  • 10 liści bazylii, świeżych plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 400 g wody
  • 6 jajek schłodzonych
  • 1 pomidor bez skóry (ok. 170 g, patrz wskazówka)
  • 125 g sera mozzarella (1 kulka), odsączonego z solanki na papierowych ręcznikach, pokrojonego na kawałki
  • 5 g oliwy z oliwek
  • ½ łyżeczki soli
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, świeżo mielonego plus dodatkowa ilość do oprószenia

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 71.4 kcal / 298.6 kJ
Πρωτεΐνη 5.5 g
Λιπαρά 5.1 g
Υδατάνθρακες 0.8 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.2 g
Νάτριο 149.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων