
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
honey50 g
-
white wine vinegar40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
515.6 kcal /
2157.4 kJ
Πρωτεΐνη
16.7 g
Λιπαρά
43.5 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.6 g
Νάτριο
660.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slicing and Grating
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAubergine, Spinach & Lentil Curry
25 λεπτ.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 λεπτ.
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1ωρ. 30 λεπτ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Crispy Korean Tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 λεπτ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.
Cauliflower Mac and Cheese
1ωρ. 40 λεπτ.
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 λεπτ.