
Συσκευές & Αξεσουάρ
魚肉燉鍋
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
洋蔥80 克
-
蒜頭2 粒
-
橄欖油50 克
-
洋蔥 ,切絲80 克
-
罐裝切碎番茄400 克
-
馬鈴薯 ,去皮,一切四1000 克
-
魚高湯醬 ,自製2 茶匙
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,依個人口味調整
-
白酒200 克
-
水50 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
白肉魚排 (例如鱈魚、鱸魚、安康魚等)(900 克)6 片
-
鹽
-
番茄 ,切片2 顆
-
紅甜椒 ,切絲80 克
-
青椒 ,切絲80 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
379 kcal /
1582 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
82 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

環遊世界異國料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν