
Συσκευές & Αξεσουάρ
干燒蕃茄蝦
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
油40 克
-
草蝦 去鬚腳、開背去腸泥200 克
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 切塊30 克
-
小蕃茄 ,切片100 克
-
蕃茄醬1 大匙
-
米酒10 克
-
烏醋5 克
-
白醋5 克
-
糖 ,調味用1 茶匙
-
蔥 ,切末10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
269 kcal /
1126 kJ
Πρωτεΐνη
22.97 g
Λιπαρά
16.42 g
Υδατάνθρακες
8.73 g
Φυτικές ίνες
1.11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

小館風情
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν