干燒蕃茄蝦

干燒蕃茄蝦

3.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 40 克
  • 草蝦 去鬚腳、開背去腸泥
    200 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 洋蔥 切塊
    30 克
  • 小蕃茄 ,切片
    100 克
  • 蕃茄醬
    1 大匙
  • 米酒
    10 克
  • 烏醋
    5 克
  • 白醋
    5 克
  • ,調味用
    1 茶匙
  • ,切末
    10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 269 kcal / 1126 kJ
Πρωτεΐνη 22.97 g
Λιπαρά 16.42 g
Υδατάνθρακες 8.73 g
Φυτικές ίνες 1.11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων