Prawn laksa (Chef Degan)

Prawn laksa (Chef Degan)

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • water
    1800 g
  • pak choy
    60 g
  • yellow noodles
    250 g
  • quail eggs
    8
  • fresh red chilli
    25 g
  • dried chillies soaked to soften
    6 - 7
  • vegetable oil
    60 g
  • torch ginger flower cut in thin slices (see Tips)
    45 g
  • curry powder
    1 ¼ tsp
  • dried shrimp (ebi shrimp)
    45 g
  • Indonesian yellow spice paste room temperature
    60 g
  • coconut milk
    60 g
  • sea salt adjust to taste
    1 tsp
  • ground white pepper adjust to taste
    ½ tsp
  • white sugar
    1 tsp
  • Chicken stock paste
    1 tsp
  • raw tiger prawns (approx. 200 g)
    4
  • firm tofu cut into pieces
    60 g
  • lemon basil leaves (see Tips)
    60 g
  • fried shallots
    60 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 607.5 kcal / 2541.7 kJ
Πρωτεΐνη 24.6 g
Λιπαρά 27.9 g
Υδατάνθρακες 63.6 g
Φυτικές ίνες 5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.8 g
Νάτριο 1041.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων