
Συσκευές & Αξεσουάρ
Homemade miso soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
122.4 kcal /
512 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
9.3 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
982.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of Japan
22 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Creamy chicken cauliflower soup
40 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Minestrone
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Pumpkin soup
30 min
Chicken laksa
30 min
Vegetable soup
35 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min