
Συσκευές & Αξεσουάρ
Homemade miso soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
122.4 kcal /
512 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
9.3 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
982.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of Japan
22 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn and chicken laksa
40 Min
Sweetcorn and potato chowder
40 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Wonton soup
1 Std.
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Sourdough soup (White borscht)
96 Std. 30 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Keine Bewertungen
Cheat's chicken shoyu ramen
40 Min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min