Tingly Korean pork noodle ramyeon

Tingly Korean pork noodle ramyeon

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Tingly broth base
  • Korean chilli paste (gochujang) (see Tip)
    30 - 50 g
  • Japanese soy sauce
    5 g
  • brown sugar
    20 g
  • sesame oil plus extra to toss
    20 g
  • tomato paste
    25 g
  • peanut butter
    60 g
  • ground paprika
    ½ tsp
  • gochujaru (Korean chilli flakes) to taste
    1 - 2 tbsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
Tingly pork topper
  • garlic cloves
    4
  • spring onion/green onion trimmed and cut into halves
    1
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • sesame oil
    20 g
  • brown onions cut into quarters
    200 g
  • Sichuan peppercorns
    1 ½ tsp
  • pork mince broken into pieces
    400 g
  • white miso paste
    1 tbsp
Ramyeon broth
  • hot water
    1200 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    20 g
  • rice wine vinegar
    10 g
  • Japanese soy sauce
    10 g
  • eggs
    4
  • coconut milk
    400 g
  • dried ramen noodles
    240 g
  • sesame oil to coat
  • spring onions/green onions finely sliced, to garnish
    2
  • white sesame seeds to garnish
    1 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1083.1 kcal / 4531.8 kJ
Πρωτεΐνη 39.9 g
Λιπαρά 70.8 g
Υδατάνθρακες 63.4 g
Φυτικές ίνες 5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 31.8 g
Νάτριο 2101.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων