Συσκευές & Αξεσουάρ
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
plain flour310 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil70 g
-
water plus extra for boiling360 g
-
fine sea salt plus 1 Tbsp1 ½ tsp
-
asparagus cut in diagonal pieces (3 cm)250 g
-
pine nuts30 g
-
wild garlic leaves coarsely chopped20 g
-
onion quartered100 g
-
vegetable stock paste homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
double cream200 g
-
red pepper deseeded, cut in pieces (2 cm)200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
782.4 kcal /
3273.4 kJ
Πρωτεΐνη
19.1 g
Λιπαρά
47.8 g
Υδατάνθρακες
71.7 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.8 g
Νάτριο
2728.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Every Season Is a Healthy Season
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPuy Lentil Dip
45min
Aubergine Bhurta
30min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2h
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Star Burgers
20h 5min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min
Dill Stuffed Peppers
5min
Palak Paneer
45min
Vegan Bolognese
50min