Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • plain flour
    310 g
  • medium eggs
    3
  • whole milk
    150 g
  • sunflower oil
    70 g
  • water plus extra for boiling
    360 g
  • fine sea salt plus 1 Tbsp
    1 ½ tsp
  • asparagus cut in diagonal pieces (3 cm)
    250 g
  • pine nuts
    30 g
  • wild garlic leaves coarsely chopped
    20 g
    20 g fresh chives, coarsely chopped
  • onion quartered
    100 g
  • vegetable stock paste homemade
    1 heaped tsp
    1 cube vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • double cream
    200 g
  • red pepper deseeded, cut in pieces (2 cm)
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 782.4 kcal / 3273.4 kJ
Πρωτεΐνη 19.1 g
Λιπαρά 47.8 g
Υδατάνθρακες 71.7 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.8 g
Νάτριο 2728.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων