Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice

4.8 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • cauliflower cut in florets (3 cm)
    450 g
  • onions quartered
    160 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • garam masala (see tip)
    2 Tbsp
  • unsalted butter diced
    40 g
    coconut oil, (see tip)
  • tinned chickpeas drained, rinsed (2 x 400 g tin)
    480 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • double cream
    100 g
    coconut milk
  • sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 418.9 kcal / 1752.5 kJ
Πρωτεΐνη 13.4 g
Λιπαρά 21.5 g
Υδατάνθρακες 46.9 g
Φυτικές ίνες 13.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.3 g
Νάτριο 902.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων