Gulasz wieprzowy z owocami morza

1.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • karkówki wieprzowej, bez kości pokrojonej w 2 cm kostkę
    200 g
  • kiełbasy chorizo pokrojonej w 2 cm plastry
    100 g
    100 g kostek boczku
  • białego wina, wytrawnego
    200 g
  • ząbki czosnku w całości, uprzednio zmiażdżone nożem
    2
  • liście laurowe, suszone
    2
  • papryki słodkiej, mielonej
    1 łyżka
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • oleju
    20 g
    20 g oliwy z oliwek
  • czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej w 2 cm kostkę
    200 g
  • cebuli pokrojonej w ósemki
    170 g
  • wody
    100 g
  • krewetek, surowych, dużych oczyszczonych
    200 g
  • małży, świeżych, oczyszczonych
    200 g
  • kolendry, świeżej grubo posiekanej, plus dodatkowa ilość do posypania
    10 g
  • bagietka do podania

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 417.7 kcal / 1747.8 kJ
Πρωτεΐνη 32.6 g
Λιπαρά 20.6 g
Υδατάνθρακες 14.4 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.4 g
Νάτριο 1217.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων