Risotto alla barbabietola rossa con anacardi, nocciole e lime

4.4 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 30 g di nocciole sgusciate e spellate
  • 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 50 g di acqua
  • 1 scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 14-15 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di brodo vegetale
    700 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado vegetale
  • 100 g di crema di anacardi
  • scorza di lime grattugiata

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 573.7 kcal / 2400.1 kJ
Πρωτεΐνη 13.4 g
Λιπαρά 23.9 g
Υδατάνθρακες 78.9 g
Φυτικές ίνες 6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 76.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων