Risotto alla barbabietola rossa con anacardi, nocciole e lime

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di nocciole sgusciate e spellate
    30 g
  • di barbabietola rossa cotta a pezzi
    200 g
  • di acqua
    50 g
  • scalogno a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 14-15 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di brodo vegetale
    700 g
    700 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado vegetale
  • di crema di anacardi
    100 g
  • scorza di lime grattugiata

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 573.7 kcal / 2400.1 kJ
Πρωτεΐνη 13.4 g
Λιπαρά 23.9 g
Υδατάνθρακες 78.9 g
Φυτικές ίνες 6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 76.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων