Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini

Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini

4.1 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • di succo di limone spremuto fresco
    20 g
  • di sale + q.b.
    2 pizzico
  • filetti di sgombro (circa 150-200 g ciascuno)
    4
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • foglie di menta fresca, lavate e asciugate
    8
  • di fagiolini verdi freschi puliti e lavati
    600 g
  • di acqua
    500 g
  • di pane
    8 fette
  • di aceto balsamico
    4 cucchiaini

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 1199.6 kcal / 5019.1 kJ
Πρωτεΐνη 108.6 g
Λιπαρά 64.3 g
Υδατάνθρακες 40.1 g
Φυτικές ίνες 6.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.4 g
Νάτριο 1671.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων