
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta zucchini slice
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and brush30 g
-
zucchini 1 x unpeeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips), 1 x deseeded and cut into pieces (3 cm)2
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)½
-
carrot cut into pieces (3 cm)1
-
filtered water700 g
-
stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
polenta150 g
-
ground black pepper2 pinches
-
pine nuts1 tbsp
-
vegan Parmesan cheese to sprinkle (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
84.5 kcal /
353.5 kJ
Πρωτεΐνη
1.9 g
Λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
7.8 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
58.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRendang curry
30 λεπτ.
Chickpea ratatouille (gut health)
1ωρ.
Beetroot risotto
35 λεπτ.
Vegetable pilaf
1ωρ.
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 λεπτ.
Spinach dumplings with tomato ragout
1ωρ.
Macaroni cheese with a crunchy topping
1ωρ. 10 λεπτ.
Risotto pomodori with burrata
40 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
All in one bowl bolognese
40 λεπτ.