
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Avocado cream
-
avocado flesh, cut into pieces200 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (2 cm)1
-
lemon juice20 g
-
crème fraîche100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Salmon
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves4
-
lemon cut into slices, pips removed1
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
234.5 mg
Πρωτεΐνη
31.5 g
Θερμίδες
2559.3 kJ /
609.4 kcal
Λιπαρά
52.7 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.2 g
Υδατάνθρακες
1.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFish pie with mashed potato topping
2ωρ.
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2ωρ. 25 λεπτ.
Gyoza meatballs
35 λεπτ.
Salmon with yoghurt dressing
55 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Tom kha prawns
25 λεπτ.
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 λεπτ.
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1ωρ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1ωρ. 25 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.