Συσκευές & Αξεσουάρ
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
tamarind paste35 g
-
water650 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften30 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger20 g
-
fresh turmeric10 g
-
shrimp paste (belacan)20 g
-
cooking oil80 g
-
dried tamarind pieces4
-
ladies' fingers130 g
-
eggplant130 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
sugar2 tsp
-
red snapper fish (1 whole fish), cut into slices (2 cm)800 g
-
laksa leaves (προαιρετικό πεδίο)2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
509.5 mg
Πρωτεΐνη
29.7 g
Θερμίδες
1303.3 kJ /
311.5 kcal
Λιπαρά
15.4 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
13.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeer batter fish
40 λεπτ.
Paella
30 λεπτ.
Salmon filo spiral
1ωρ. 10 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Tuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.