Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)

Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • tamarind paste
    35 g
  • water
    650 g
  • dried chillies deseeded, soaked to soften
    30 g
  • shallots
    100 g
  • garlic cloves
    5
  • fresh ginger
    20 g
  • fresh turmeric
    10 g
  • shrimp paste (belacan)
    20 g
  • cooking oil
    80 g
  • dried tamarind pieces
    4
  • ladies' fingers
    130 g
  • eggplant
    130 g
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • sugar
    2 tsp
  • red snapper fish (1 whole fish), cut into slices (2 cm)
    800 g
  • laksa leaves (προαιρετικό πεδίο)
    2 sprigs

Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 509.5 mg
Πρωτεΐνη 29.7 g
Θερμίδες 1303.3 kJ / 311.5 kcal
Λιπαρά 15.4 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 13.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων