
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
tamarind paste35 g
-
water650 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften30 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger20 g
-
fresh turmeric10 g
-
shrimp paste (belacan)20 g
-
cooking oil80 g
-
dried tamarind pieces4
-
ladies' fingers130 g
-
eggplant130 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
sugar2 tsp
-
red snapper fish (1 whole fish), cut into slices (2 cm)800 g
-
laksa leaves (προαιρετικό πεδίο)2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
509.5 mg
Πρωτεΐνη
29.7 g
Θερμίδες
1303.3 kJ /
311.5 kcal
Λιπαρά
15.4 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
13.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

There is always Room at our Table
32 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasta alla puttanesca
35 λεπτ.
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 λεπτ.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Καμία βαθμολογία
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1ωρ.
Tomato Basil Pasta
45 λεπτ.
Prawn Curry
30 λεπτ.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 λεπτ.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 λεπτ.