Συσκευές & Αξεσουάρ
Chilli mussels with thyme and tomatoes
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mussels scrubbed, debearded1000 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh red bird's eye chilli deseeded if preferred1
-
olive oil1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white wine100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1125.8 mg
Πρωτεΐνη
41.5 g
Θερμίδες
1618.5 kJ /
385.3 kcal
Λιπαρά
10.7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
18.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Mango salmon bowl
40 Min
Prawn stir-fry
25 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
White fish and lemon risotto
30 Min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Keine Bewertungen
Moules Marinière (mussels)
35 Min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 Min