
Συσκευές & Αξεσουάρ
Whole roast broccoli with romesco sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
broccoli (approx, 800 g), whole, stalk trimmed to sit flat2
-
red capsicums deseeded, cut into pieces2
-
red onion cut into pieces1
-
Roma tomatoes halved4
-
lemon1
-
garlic cloves6
-
water6 tbsp
-
smoked paprika1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle140 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
harissa paste (see Tip)60 g
-
flaked almonds toasted, plus extra to garnish60 g
-
fresh parsley leaves only, fully dried, fried (optional)4 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
243.2 kcal /
1017.4 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
21.6 g
Υδατάνθρακες
11.1 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
21 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThree-bean shepherd's pie
26 Std.
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
High Protein Egg Bake
20 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Vegetable chilli
50 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Potato pancakes
45 Min