Whole roast broccoli with romesco sauce

Whole roast broccoli with romesco sauce

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • broccoli (approx, 800 g), whole, stalk trimmed to sit flat
    2
  • red capsicums deseeded, cut into pieces
    2
  • red onion cut into pieces
    1
  • Roma tomatoes halved
    4
  • lemon
    1
  • garlic cloves
    6
  • water
    6 tbsp
  • smoked paprika
    1 tsp
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    140 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • harissa paste (see Tip)
    60 g
  • flaked almonds toasted, plus extra to garnish
    60 g
  • fresh parsley leaves only, fully dried, fried (optional)
    4 sprigs

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 243.2 kcal / 1017.4 kJ
Πρωτεΐνη 3.9 g
Λιπαρά 21.6 g
Υδατάνθρακες 11.1 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 21 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων