Συσκευές & Αξεσουάρ
Cauliflower gratin
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, cut into pieces (3 cm)200 g
-
water500 g
-
cauliflower (approx. 1000 g), cut into florets1
-
plain flour50 g
-
unsalted butter40 g
-
milk500 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground nutmeg (optional)1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
480.5 mg
Πρωτεΐνη
15.9 g
Θερμίδες
1273.5 kJ /
305 kcal
Λιπαρά
19.5 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.9 g
Υδατάνθρακες
16.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Summer dahl
35 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Palak paneer
1 godz. 15 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Hearty lentil chilli
50 min
Bang bang broccoli
3 godz. 25 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min