
Συσκευές & Αξεσουάρ
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Oat and Parmesan crust
-
butter for greasing
-
raw almonds70 g
-
sesame seeds40 g
-
rolled oats150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
sea salt¼ tsp
-
water80 g
Silverbeet filling
-
garlic cloves2
-
red onion cut into wedges (1 cm), segments separated80 g
-
olive oil2 tbsp
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)90 - 100 g
-
fresh silverbeet leaves only, cut into thin strips120 g
-
eggs4
-
pouring (whipping) cream150 g
-
ground nutmeg2 pinches
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
soft goat's cheese70 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
475 kcal /
1994 kJ
Πρωτεΐνη
18.5 g
Λιπαρά
36 g
Υδατάνθρακες
17.5 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.6 g
Νάτριο
437.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCaribbean curry
40 λεπτ.
Harvest nut roast with gravy
1ωρ. 30 λεπτ.
Ancho chilli and black bean stew
40 λεπτ.
No-roll cheesy broccoli quiche
1ωρ. 25 λεπτ.
Mushroom croustade
1ωρ. 35 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
40 λεπτ.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Vegan burgers
Καμία βαθμολογία
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.